“Môžeš stokrát spadnúť a byť zdolaný,
ale stokrát vstaneš a pôjdeš ďalej...”

Luis nám bude chýbať

31.7.2014

Letné prestupové obdobie je mimoriadne vzrušujúce a Liverpool je jedným z klubov, ktoré sú na prestupovom trhu najaktívnejšie. Toto leto bolo v Liverpoole veľmi zaujímavé, veď  za veľké peniaze odišiel do Barcelony najlepší hráč Luis Suárez. No prišlo množstvo skvelých hráčov, na čele s Emre Canom, Lallanom, Lovrenom či Lazarom Markovičom. A iba včera Liverpool potvrdil príchod extrémne talentovaného Belgičana Divocka Origiho. Ten sa v plnej paráde predviedol na nedávnych MS v Brazílii a tak Liverpool neváhal. Divock síce ostane na hosťovaní vo francúzskom Lille, no určite má v Liverpoole budúcnosť.

 

Prestupy sa samozrejme dotýkajú aj Martina, veď je plnohodnotným členom mužstva. Navyše mu v podobe Dejana Lovrena pribudla priama konkurencia na post stopéra. S Martinom sme sa preto porozprávali o tom, čo si myslí o nových posilách:

 

"Pred sezónou sme prišli o nášho kľúčového hráča Luisa Suáreza. Musím povedať, že nám bude chýbať, pretože to je jeden z najlepších útočníkov na svete a bude ťažké nahradiť jeho góly. Urobíme však samozrejme všetko pre to, aby sme ukázali silu nášho mužstva a aby sme dokázali, že Liverpool nebol iba o jednom hráčovi. Chceme ukázať, že sme silní ako tím. Prišli tiež noví hráči, ktorí majú veľkú kvalitu, dobre zapasovali do mužstva a verím, že sa nám bude spolu dariť. V budúcej sezóne nás čaká veľa zápasov a preto je dôležité mať široký káder. Preto je každý nový hráč vítaný. Konkrétne na môj post sme podpísali Dejana Lovrena, ktorý mal výbornú sezónu v Southamptone a určite bude prínosom. Myslím, že konkurencia je dobrá pre každého, pretože ťa núti robiť na sto percent každý deň. Ja urobím všetko pre to, aby som nastupoval pravidelne. A ako som povedal, mužstvo nie je len o jedenástich hráčoch na ihrisku. V budúcej sezóne budeme potrebovať 25 hráčov a každý urobíme všetko pre to, aby bol Liverpool úspešný! O tom niet žiadnych pochýb," zhodnotil Martin. 

 

Liverpool je momentálne v Amerike, kde v noci porazil Manchester City na Pohári šampiónov. Liverpool zvíťazil po penaltovom rozstrele a svojmu súperovi z Manchestru vyslal pred novou sezónou jasný signál.

 

Posledné zápasy
  • 03.05.
  • Fenerbahçe SK - Beşiktaş JK
  • 3:0 k
  • 06.05.
  • Fenerbahçe SK - Bursaspor
  • 2:1
  • 10.05.
  • Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe SK
  • 3:2
Nasledujúce zápasy